Tredje advent 2014.

  tredjeadvent

Med ett glas vin bredvid mig låter jag dagen landa mjukt runt hjärtat. December har för mig känts ganska olustigt. Sorgligt och svårt att veta hur jag ska ta mig an det hela. Men så ser jag glittret i barnens ögon över alla små stunder av julighet. För dom spelar det ingen roll om det är julafton eller Lucia eller någon advent eller bara en vanlig dag. Det viktiga är att vi har det bra när vi är tillsammans.

tredjeadvent2

Idag dukade vi upp adventfrukost med nybakad scones och julskinka. Barnen pressade ner allt dom kom över i centrifugen och drack choklad med vispgrädde i fina koppar.

P och for good luck2

Muggen är min favorit just nu och kommer från For good luck, liksom printet i bakgrunden…

Dare to swim the ocean av superduktiga Krickelin finns numer även hos Le Kiosk, vilket vi är hemskt glada över!

forgoodluck + Lisaburenius

Dom kom och hälsade på oss en kväll förra veckan. Kristin och Miranda från For good luck, Lisa Burenius och Tant Johanna och jag ångrade mig som vanligt efteråt att jag inte tog fram kameran… Men en fin kväll blev det med bubbel och skratt, utbyte av tankar och erfarenheter och middag på Spisa. Fatet var en gåva som tack för inbjudan och kortet kom från fantastiska Lisa… Så himla fint och varmt tack till er.

daretoswimtheocean

Jo men så tänker vi om livet nu. Allt gott.

Det blir bra.

 

2 reaktioner till “Tredje advent 2014.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s