Bordet i vardagsrummet.

vardagsrumtak

Jag jobbar hemifrån idag och tänker att det kanske finns någon som är nyfiken på vad som händer i mitt eget hem… Jag har köpt ett bord som jag är väldigt glad över.

Och jag längtar verkligen efter tid att gå runt här hemma och fixa. Inte vara på väg någonstans utan bara kunna gå in i min värld. Måla om några möbler, flytta runt och packa upp det sista.

vardagsrummetbord

Jag älskar verkligen att ha ett bord som inte bara är ett matbord. Här kan man ju verkligen sitta långa frukostar om man vill. Eller sena nätter och dricka vin. Men också ett bord som jag till vardags kan bre ut mina saker på, överösa med blommor eller göra stilleben på. Inget som måste dukas av och på varje dag.

vardagrumkakelugn

Och jag älskar kakelugnen även fast den inte funkar. Och se där, där hänger ju min makraméampel. Inte ens det har jag hunnit berätta om. att jag var på en så himla rolig och bra workshop. Men det får vi ta en annan dag.

Ha en fin onsdag nu!  Ruggigt som tusan här men ser fram emot ett fint litet gäng som ska hälsa på oss ikväll.

4 reaktioner till “Bordet i vardagsrummet.

  1. Letar mig tokig efter just ett sådant bord ! Egentligen vill jag ha ett som jag kan göra ännu större vid behov, men jag misstänker att jag får lov att kompromissa. Tusen tack för tips!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s