It´s gonna be alright, it´s gonna take some time.

trassel

Tänk att ett trassligt hår kan skapa så mycket längtan.

Får man ens lov att blogga med så här suddiga bilder? Nej… mörkret är inte min grej alls och dagarna rusar förbi och jag hinner inte riktigt med. Allt det där som är så viktigt för mig står just nu på paus men jag har lyssnat som besatt på en låt och jag tror faktiskt att du också kommer älska den

Här. Lyssna. Nu.

morgonikiosken

Jag dricker morgonkaffet i kiosken med massor av levande ljus och när alla paket är packade åker bubblet fram

norestforthewicked  No rest for the wicked. Finaste muggen från For good luck.

vabb och pepparkaksbak

Närmast hjärtat ligger den här stunden från en annan dag. Tänk vilket lugn en vabbdag kan ge för en uppstressad mamma. Och vilka fina samtal vi kan ha nu, storebror och jag.

instameet - lekiosk

l kväll har jag bjudit vårt instagramgäng på Prosecco och tryffelsalami. En fin kväll med mycket bra prat och värme som alltid.

3 reaktioner till “It´s gonna be alright, it´s gonna take some time.

  1. Varma innerliga bilder. Livet. Jag förstår din längtan Nanna. Hoppas du kan vila lite nu och få umgås med dina barn mer nu. Du ska vara stolt över er fina affär/showroom. Hedra dig själv och gå på en massage eller hagabadet. Kram vi flyttar i morgon 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s