Premiär för Le Kiosk showroom och butik och Basar Deluxe!

lekiosklokal5

 Jag har nog jobbat minst 55 timmar hittills den här veckan och då har jag ändå vabbat idag. Morgonrocken kommer från Craft Collective och finns i vår butik men inte i webshopen än. Jag vill aldrig mer ta av mig min känner jag nu. Hjälp vilken stressig vecka det har varit för oss…

lekioskbutik

  Så himla mycket som skulle komma i ordning och falla på plats med både inkommande produkter och möbler och förvaring och tavelväggar och bubbel och tilltugg och så webshopen och själva livet på det. Så tacksam över alla fina människor vi omger oss med som på olika sätt har hjälpt till.

lekiosklokal2

  Som den här killen. Min kära lillebror. Alla människor borde ha någon som honom nära i sitt liv. Han har kastat sig hit på lunchen för att hjälpa oss med diverse grejer och sprider sån skön energi omkring sig. Så himla bra är du Adrian.

lekiosklokal3

 Kardemummabullar och kaffe är viktigt när man jobbar…. Och ser ni den mörka tavlan där uppe ovanför antiloperna? Ska berätta mer om den snart.

lekiosk showroom

Tillslut var det dags att öppna dörrarna för några VIP-gäster och skåla i bubbel.

lekiosklokal7 Och jo… Jag fotade även andra vinklar, men fick bara med mig ett gäng med suddiga bilder. Ska ta en rundtur med kameran en annan dag medan det är ljust.lekiosklokal4

lekiosklokal6

Nu vill jag önska Er alla varmt välkomna till oss imorgon då vi har öppet mellan 11-16. Ni kommer hitta massor av fina nya varor som ännu inte kommit upp i webshopen. Tvålar och handkrämer, kakelplattor och ljuslyktor bla. För er som inte har möjlighet att komma så har vi fraktfritt i shopen just nu. På söndag står vi också på Basar Deluxe och säljer i fint sällskap av bland annat Studio Esinam, Up the wooden hills, Emma von Brömssen, Love my bib och Drömma

Alltså

Le Kiosk, Sveagatan 20, Göteborg. Lördag 11-16

Basar Deluxe, Storgatan 3, Göteborg. Söndag 11-15

Komsi! Det kommer bli så bra…

2 reaktioner till “Premiär för Le Kiosk showroom och butik och Basar Deluxe!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s