hemma, Le kiosk och lite nytt.

 vabbdag

Barnen fick stanna hemma idag och lite så här har det sett ut. De fick låna med en keaboard från en kompis häromdan och den har hängt med mellan alla rum. Storebror vill helst sitta själv med mig och läsa mina gamla Bamsetidningar och lillasyster sa en för mig ny mening idag: Jag ger upp!

Jo så kan man ju känna ibland.

Blackflyball 1200x797

Vi har ett nytt print. Gaah, så fint det är! Kolla in detaljerna. Jag är kär! Kommer upp i shopen under helgen så håll utkik…

plandeturgot

 Min favoritkombo när det gäller dukning just nu. Vårt parisporslin ihop med dessa loppisfyndade tallrikar. Kaffe och ekologiska bullar är inte heller fel. Här är golvet i vår lokal förresten. Herregud vad vi velade fram och tillbaka innan vi kom fram till hur vi skulle göra. Nu är jag väldigt nöjd i alla fall.

vaggbonad

Lite av vad man hittar hos oss…

Varmt välkommen till Sveagatan 20 den 29/11, kl 11-16, då öppnar vi dörrarna för allmänheten!

Sen kommer vi inte riktigt ha öppet som en butik. Utan mer som en webshop/pop-upshop/showroom. Fast alla lördagar i December och en del andra dagar och man kan alltid fråga om man får komma! Följ oss på instagram (@lekioskshop) för bästa uppdatering om öppettider, nyheter mm.

Hoppas ni vill hänga med oss.

Ps. Väggbonaden ❤ dom kom upp igår kväll och just denna är såld. Men kolla in våra andra……..  Tycker dom är så fantastiskt vackra.

Och. Svar på alla frågor kommer. lovar. Fin helg nu! Om jag hade körkort och bil och inte hade en dotter som blev så där hemskt åksjuk… då hade jag tagit mig till Strömma farmlogde imorgon och besökt Kustfolk. Läs om det hela inne hos Krickelin.

hej hej

2 reaktioner till “hemma, Le kiosk och lite nytt.

  1. Vilken dröm, med ett showroom sådär. Tänk att du vågade satsa på det kreativa:)
    Önskar er all lycka.

    Berätta gärna om golvet! Försöker lista ut vad vi ska göra med vårar i den stora salen.

  2. åh tack för pepp! Ja det känns himla roligt även om det är ganska slitigt också. Men att få följa en dröm gör mig så glad…

    Golvet. Vi hade en ful gulaktig trestavsparkett från början. Vi tog in en golvkille som slipade och la på svartbrun lut… tydligen något som man inte brukar använda till golv utan till bänkskivor i kök typ. Och sen lackade han några omgångar med ett matt lack för att det ska hålla. vi är jättenöjda. Lycka till med golvet hur ni nu bestämmer er för att göra.

    kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s