Några frukostar som passerat.

frukostsveagatan2 Vi dukade upp frukost i chesterfieldsoffan en morgon och andades ut lite. Senaste veckorna har varit helsnurriga för mig med två flyttar och renoveringar och alla olika val man ska göra och samtidigt försöka hitta andrum och landa mjukt med barnen i allt det nya. Men att äntligen ha en arbetsplats att gå till är värt guld och diamanter…

upptackdetgodafrukost

Här är en frukost helt i min smak. Varje tisdag publicerar jag ju en bild på instagramkontot @upptackdetgoda som är ett initiativ från Arla. Idag är det alltså en @nannakerstin frukost ni finner i deras feed. Titta gärna in där och inspireras av Emma Green, Linda Lomelino mfl. Så fint att ta del av olika vinkar på det goda i livet tycker jag.

frukostsveagatan

Och idag startade jag dagen ensam här i lokalen. Jag låter alla lampor vara släckta utom en fin i fönstret. Neskaffet är ganska starkt och jag tänker att vi måste ju köpa en kaffekokare och ett kylskåp. Runt hörnet ligger stans bästa surdegsbageri Alvar och Ivar och mamma var precis här och hämtade över 20 meter tyg som hon ska sy åt oss. Det blir nog bra det här ändå.

3 reaktioner till “Några frukostar som passerat.

  1. På tal om Arla, de tar ju ifrån mjölkkorna deras nyfödda kalvar. Kon föder gör att ha möjligt men tillåts ej vara mamma.. Nån betalar alltid ett högt pris för mjölken på frukostbordet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s