Två av rummen.

sovrumro

Jag försöker finna ro här hemma. Även om tillvaron varit väldigt hektisk och känslosam och lätt kaotisk på sistone, så hjälper lägenheten mig på traven. Det bor så mycket själ i golven, väggarna och kakelugnarna. Det här är som summan av alla boenden jag haft, på ett bra sätt. Jag har känt mig hemma här från första början och alla som känner mig säger likadant. Det här är ju precis du, Nanna, det kommer bli så bra så bra…

dromfangare 002

Det går långsamt framåt. Både för att jag inte hinner men vill heller inte skynda på när jag väljer hur vi ska ha det. Sovrummet är i alla fall nästan målat nu, bara en vägg kvar och det blev samma färg som i vårt förra kök. Kalklitir Palladio. Drömfångaren ger mig lugn tänker jag, precis som den mjuka i färgen.

barnensrum

Även om det går långsamt så kan jag få ryck ibland. Som här. 6 tavlor, en spegel och en gitarr upp på några minuter bara. Jag är nog lite sån – allt eller inget. Nu hoppas jag att barnen blir glada över att komma hit igen. Jag kan faktiskt redan nu föreställa mig storebrors glädje över hur fint det blivit. Han har den där  fantastiska förmågan att se detaljer och uppskatta dem.

barnrummet2

Ja tack, nu får ni hemskt gärna komma hem och stöka ner och fylla det här rummet och det här hemmet med liv.

Som jag längtar efter er ❤

16 reaktioner till “Två av rummen.

 1. Å så fint och hemtrevligt det ser ut! Förstår attdet betyder mycket för välbefinnandet att boa i sig i det nya. Ser mycket lovande ut! Kram

 2. Galet fint barnrum!! De kommer att älska det!
  Och jag förstår att du trivs, lägenhetens fina själ lyser igenom bilderna.
  Kram

 3. Att ta det långsamt med inredningen är ju egentligen det allra bästa. Så ofta som jag velat ha allt klart på en gång och bara smällt upp det. Sen ångrar man sig. Kommer på allt annat man ville ha och alla andra sätt man kunde gjort det på.
  Nej, ta´t lugnt vettja!
  Och du… såklart att storebror kommer älska det där fina. Ingen tvekan!

 4. Alltid lika fint!! Vill att du ska fixa min sons rum oxå! Vilket är ditt bästa tips för barnrum? Du har sån känsla, i inredning, i text och bild. Det är verkligen fint att du orkar fortsätta inspirera mitt i det tunga, snart är det nog lättare att andas ska du se ❤

  1. Men vad gulligt sagt! Tack! Jag ska fundera över det och så kan jag ta det i ett blogginlägg istället, hoppas det känns okej. Kramar

 5. Fantastisk fint! Varfrån kommer den fina gråa sängkappan från? Ta hand om dig och er extra mycket under den här perioden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s