@upptackdetgoda

 

upptackdetgoda1 - blogg

Innan sommaren fick jag frågan om jag ville vara med och bidra med en bild i veckan till instagramkontot @upptackdetgoda under tio veckors tid nu i höst. Initiativet till kontot kommer från Arla och handlar helt enkelt om att uppmärksamma det goda i livet. Både det stora och det lilla. Väldigt fritt att tolka. Jag tycker verkligen att det har varit inspirerande att följa detta konto under hösten, att få en inblick i vad som inspirerar andra och att fundera lite extra över vad jag själv värdesätter i livet. Hoppas att ni ska vilja följa med och inspireras och om ni vill så får ni hemskt gärna berätta vad som inspirerar er ❤ stort och smått.

Varje tisdag publicerar jag alltså en bild på @upptackdetgoda men kolla gärna in där alla dagar.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s