Frukost på Åhléns.

ahlensbraval  I torsdags var Nina och jag inbjudna till Ecofrukost på Åhléns. Finns det något jag gärna prioriterar just nu i min ganska så stressiga vardag, så är det just sånt som har med välmående att göra. Bra val, bra tänk, omtanke om människor och miljö – det var det hela frukosten handlade om. Att få börja arbetsdagen med en god frukost och att lyssna på korta presentationer av olika märken som håller samma goda linje, kändes som en väldigt snäll morgon.

eco

Med mig hem fick jag bland annat detta. Också en lyx att få testa på olika märken för att hitta sina favoriter. Läppstiftet från Une var en lyckträff och hela jag doftar just nu wild rose…

Titta gärna in på Åhléns hemsida och läs mer om deras Bra val-produkter. Här i Göteborg hade dom byggt upp en liten lägenhet i butiken, inredd med genomgående Bra val. I Stockholm har en riktig Bra val-lägenhet inretts som du kan hyra via Airbnb om du är nyfiken.

En reaktion till “Frukost på Åhléns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s