Lite blandat och lite tipsigt.

gevidare

Att ge vidare sina favoriter är en bra grej.  Barnens kusiner fyllde 1 år och vi plockade ihop just några av våra absolut bästa.

Kofta Peach – Medveten mini

Kofta – Noa Noa köpt secondhand

Byxor – For good luck

Mockasiner – Mini mocks

Papper och band – Mokkasin

hjarthalsband

  Den här helgen skulle jag ju få till det där med att tömma vinden…. usch vilket motstånd. Det bär emot att gräva runt i lådor från det förflutna just nu, men ibland kan man hitta skatter… som en gammal mugg med mitt namn på, ett nattlinne från när jag var liten och ett hjärtahalsband. Precis i hans smak ❤

På söndagsförmiddagen värmde jag upp överblivna pannkakor och tänkte att nästa gång barnen kommer ska vi ha massor av bär och kokosvatten hemma så vi kan göra den godaste smoothien och skippa allt socker.

anive

Anive for the minors. Vad fina mönster hon gör! Nu har lillasyster ärvt favvotröjan.

hoslotta

Och se här. I senaste numret av Family living har jag och Nina gjort ett jobb hemma hos Drömma-Lotta. Detta plåtades bara några dagar efter att vi bestämt oss för att separera och jag gick runt med kameran och gråt i halsen och tårar i ögonen hela dagen. Men jösses vilket härligt hem dom har. Och sju barn!  Beundransvärt, inspirerande och härligt att vara i deras miljö. Fint i tidningen är också ett Hemma hos reportage hos Krickelin -två bra anledningar att köpa tidningen alltså.

Hej hej nu måste jag hänga en tvätt och sen sova…

En reaktion till “Lite blandat och lite tipsigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s