Det kom något så fint på posten igår.

Frankiecalendar1

En överraskning av vackraste slag…

Där under högar av silkespapper gömde sig en Frankie Calendar och en Frankie Daily Journal, inslagna på det där viset som Mokkasin är världsbäst på. Detta satte helt klart glans både på resten av året och så klart 2015. Tack snälla vad jag gillar er tillbaka<3

Frankiejournal1

Varenda sida är vacker, massor av härliga mönster och små överraskningar här och där. En bok man vill bära med överallt och anteckna små hemlisar i…

Frankieuppslag1

Och den här lilla personen. Hon vill endast ha prickiga klänningar och varje kväll vill hon somna med sin kind på min. Och så klart får hon sova hos mig alla nätter om hon vill. Tänk vilka stora förändringar hon gått igenom senaste tiden.

På natten när jag inte kan sova för att det är för trångt, så lyssnar jag på regnet utanför och tänker på hur lyxigt det är att ha henne nära, ännu mer om man tänker på alla timmar i veckan jag har förlorat.

Jonna

Nu tar vi helg.

Jag ska baka något gott med barnen, måla ett rum, tömma en vind, läsa sagor och bada varmt, tända många ljus och kanske spika upp någon tavla samt jobba undan några saker. Och du?

8 reaktioner till “Det kom något så fint på posten igår.

  1. Fina du, tänk vad varenda sekund är värd guld. Som du beskriver känner jag på kvällen att den lilla handen som trevar efter min, somnar gott. De små finurliga samtalen. Ni går igenom mycket allihop nu. Fin bok du beställt, superbra inför det nya året. Jag hade en vilsam helg, mycket inåt på nåt vis. Mycket gravid..hi hi. Kram till er

    1. åh du Josefine, dig vill jag ju träffa bums. Vill inte missa hela din graviditet. Kom och drick te med mig någon kväll – jag är hemma mycket just nu. Kramar

    1. Tack snälla ❤ Det går upp och ner, men idag känns det helt okej faktiskt och det får man ta vara på… hoppas vi ses snart! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s