Onsdag bland stockrosor first aid kit och längtan

 

spodejumbo2

Vi drog i väg på söndagen för att hämta ett vitrinskåp åt mig. Det var @dromma @fridaschuler och jag. Och lilla Märta förstås. Vi stannade till på en loppis och jag fick med mig en sax och lite annat krafs.

Frida och Lotta är två personer som jag skulle vilja krama om lite extra just nu. För på sina speciella och olika vis har dom funnits där och stöttat mig på ett sätt som jag är så djupt tacksam för.

Som att hjälpa till att fylla mitt tomma hem med vackra blomsterskott, spontanbjuda på middag, hjälpa mig att köra och bära möbler och diverse andra saker utan att jag frågat.  Varmt Tack ❤

firstaidkit

Idag lyssnar jag på First aid kit non stop. Dom var fantastiska i konserthuset igår. Stort hjärta till dessa sjukt duktiga tjejer. Ni har väl sett videon när dom sjunger en fleet foxes låt? Så unga dom var då, men så himla bra. Jag kunde inte låta bli att köpa en t-shirt igår… Kimonon var Ninas från början men jag fick den och numer bor jag i den.

juicepress2

Den här morgonen tryckte jag ner varenda äpple i juicecentrifugen. Och päron och ingefära. Jag måste ju ta hand om mig tänkte jag i morse när jag tog en promenad längs vattnet innan det ljusnat. Vind i ansiktet och doft av hav måste vara det bästa för själen. Den vackra Spode koppen fick jag av Weronica och Tina i inflyttningspresent. Hur snäll får man vara? ❤

stockros2

Det gör fysiskt ont att längta så här mycket och jag kan inte annat än att önska mig förbi den här perioden. Hoppas att jag får landa mjukare nånstans längre fram. Ni skriver så himla fina hälsningar både här på bloggen, i mail, sms och på instagram. Jag är jättedålig på att svara just nu men jag lovar dig att jag blir så otroligt glad, men sanningen är att jag klarar inte av att gå in och svara er en och en just nu för då känns det som om en kran kommer öppnas som jag aldrig kan stänga av.

Nu måste jag ta mig igenom diverse jobbmail och sen  ÄNTLIGEN  hämta mina skatter och bara vara nära

Ps. Stockrosen är en nyhet från Märta Hansson

8 reaktioner till “Onsdag bland stockrosor first aid kit och längtan

 1. Fint att vänner sluter upp när en behöver ❤️ Det är svårt att försöka visa sitt stöd genom text när vi egentligen inte känner varandra. Men kanske att jag lämnar ett spår då och då räcker för att visa min uppskattning för att du delar med dig även av det tunga. Det måste vara svårt, men kanske det också kan fungera läkande? Kram

  1. Mikaela, dom där små spåren är betydelsefulla, mycket ❤ och det stämmer att det för mig fungerar läkande att få skriva och dela med mig. Tack för att du tittar in hos mig. Kram

 2. First Aid Kit, alltså wow. Jag var och kikade igår när de spelade i Stockholm, är helt tagen. Min absoluta favoritduo!

  Kram på dig, Linn.

  1. Eller hur? Dom är verkligen fantastiska. så himla duktiga sångmässigt men också så härliga personliga och roliga på scenen. kram tillbaka!

 3. Åh, vilket inlägg, tack!!

  Sitter och jobbar på nya sidan nu, portfolio, agent, blogg osv. Längtar tills det blir klart men så länge kan jag alltid njuta hos dig och inspireras och glömma jobbandet 😉 Iallafall: supertack för varma ord Nanna.
  Du är värd himlen ❤

  1. Tack finaste Lotta!
   Ser verkligen fram emot din blogg ❤ så spännande! Hörs och ses snart hoppas jag. Kram vännen

 4. Kära du, jag har mycket tid nu och vill gärna samtala med dig eller bara vara. Om du någon dag behöver det så tveka inte. En enkel kaffe, en uppiggande blomma. Finns här Nanna.

  Kram Josefine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s