Min fredag.

fredagspresenter

Min fredagseftermiddag var en sån där bra en som gav mig glada känslor. Jag mötte upp Tina och Weronica i Magasinskvarteret och åt lunch med dem på Da Matteos innergård. Jag hade fått den ärofyllda frågan om jag ville fota dem till deras kommande blogg Decorlife.se och det ville jag så klart. Du hittar dem förresten redan nu på instagram —> @decorlife.se. Förutom att fota hann vi prata ett par timmar om både livet, våra projekt och annat inspirerande. Innan vi skiljdes åt fick jag världens finaste inflyttningspresent av dem. Något som jag velat ha i flera år, men aldrig unnat mig…

Jag blev så glad att jag slank in i Acnes butik och köpte ett par Skin 5 pocket. Och blommorna hade lillasyster med sig från en rabatt sen ❤

Nu tar vi helg men imorgon finner ni mig i vår ateljé som är fylld av massa loppisgrejer. Framförallt väldigt mycket baby/barnkläder på mitt bord.

Styrmansgatan 26 (Hållplats Kaptensgatan – spårvagn 3 mot Marklandsgatan eller 9 mot Saltholmen)

Tid: 11-15

Välkomna.

 

En reaktion till “Min fredag.

  1. Har försökt att kommentera flera gången men det funkar inte alltid. 😦 Nu har jag dock kommit på att det funkar om jag använde Chrome.
    Det jag helst säga var egentligen bara KRAM till dig, Nanna. Tänker på dig och förstår att det är mycket som rör sig i huvudet på dig just nu. Ett sorgarbete som nog måste få ta sin tid. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s