I don´t want to wake up knowing I don´t have a future.

tellmemorematta

Vi började dagen 05:45 med att svepa in oss i en filt, tätt ihop, ute på balkongen. Det är hans bästa grej just nu att få vara ensam med mig där i mörkret och räkna stjärnor. Och min grej också. Frisk höstluft och total närvaro.

Jag vinkade av dom vid tåget halv nio, tog spårvagnen hem och rostade en påse mandlar i ugnen. Somnade om två timmar och nu;

frukost mot min nya matta, en stressad bröstkorg och ett totalstökigt hem att reda ut.

Jag lyssnar på Shout out louds och längtar både bakåt och framåt

10 reaktioner till “I don´t want to wake up knowing I don´t have a future.

 1. Vad fint det låter, med era stunder på balkongen. Hoppas trots allt att du snart får lite mera ro i kroppen. Och den där skivan – håller med om att den är riktigt bra. Kram

  1. Tack snälla du. Snart blir det nog mera ro, bara lite att ordna med först. Och dom där stunderna…. verkligen fina att spara i hjärtat. Hoppas du får en riktigt bra tisdag. Kram

 2. Jeg elsker at kigge med på din skønne blog. Men alle de reklamer, øv hvor er det ødelæggende for æstetikken!!! Jeg vil så gerne nyde dine smukke fotos, men alle de reklamer er forstyrrende og får mig til at miste lysten.
  Bare du kunne have mindre af dem…
  Bedste hilsner Mette

  1. Hej Mette. Roligt att du tycker om min bogg och mina foton – det gör mig glad. Ang reklam så har jag förståelse för att man kan tycka att det är störande, men den är trots allt en förutsättning för många av oss som bloggar för att vi ska kunna lägga så pass mycket tid på det.

 3. Vi känner inte varandra och jag har ingen aning om vad du går igenom exakt nu. Men läser dina texter, och de berör mig så mycket. Skulle bara vilja krama om dig och säga att allt kommer att bli bra. Hoppas du kan känna ett lugn och harmoni snart. Du känns som en sån fin människa och är värd att få ro i kroppen.

  1. Hanna ❤ så himla fint du skriver till mig att jag blir alldeles rörd. Orden värmer otroligt och jag tar med mig dem rakt in i hjärtat. Tack snälla. hoppas d får en riktigt fin dag idag. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s