Location @fridaschuler

fridaschuler1

 Det började med att vi sa hej på Basaren och sen blev jag totalförälskad i hennes köksbord när jag tittade in i hennes feed på instagram. Vi tog en kaffe en dag i somras och hon är himla bra helt enkelt @fridaschuler, igår åt Nina och jag frukost där innan vi gjorde ett roligt jobb.

Turkisk yoghurt valnötter och honung – inget nytt kanske – men vansinnigt gott ändå.

fridaschuler4

Nina hade en ny kimono från Zara som jag också blev förälskad i. Så vackert mönster och fransarna…

fridaschuler2

Den gröna hattasken fick jag med mig hem och något spännande håller på att hända Kiosken och jag kan nästan inte hålla mig. Snart snart….

4 reaktioner till “Location @fridaschuler

  1. Hej fina
    Såg dig i all hast från ettans spårvagn, tänker på dig och dina barn, vi får försöka ses när allt lagt sig. Livets vidunderliga förändringar. Mycket sjukhus nu fram o tillbaka, men bara två dagar kvar av intravenös medicin för Maya. Älskar dina foton och du verkar ha ett så skojigt jobb:)

    Kram Josefine

  2. Så tråkigt att det är tungt i livet för dig, jag kan bara ana.. Skönt att du har ett jobb där du finner ljusglimtar! Fantastiska bilder som alltid! Och bra där med hattasken, jag spanade in den när hon sålde den på insta,men kunde inte köpa då jag bor i norr, känns bra att den hamna hos dig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s