Bloggforum och Hotell Pigalle.

Hotel Pigalle16

Mellan söndag och måndag var jag inbjuden till Bloggforum anordnat av PR-byrån Milk. Vi bodde på Hotell Pigalle här i Göteborg, och vilket ställe sen…. Jag insåg när jag gick igenom alla mina bilder att jag nästan bara fotat hotellmiljön.

Hotel Pigalle2

Jag delade rum med min vän Sara och vi fick nog det finaste rummet. William Morris Pim Pernel växte till och med in i badrummet. Så himla fint!

Hotel Pigalle17

Vackra detaljer rakt igenom, även i minibaren.

Hotel Pigalle5

Bubbel på takterassen som kunde legat nån helt annanstans om man blundade.

Hotel Pigalle13

Ungefär så här satt jag vid middagen i fint sällskap med en massa härliga bloggare och inspirerande personer. Bredvid mig satt en helt ny person för mig som fick mig att skratta med en alldeles särskild känsla och det där andra tunga suddades ut en stund.

Hotel Pigalle7

Och sen en frukost helt i min smak…

Hotel Pigalle15

På vårt schema stod bland annat att lära sig skylta med NK, vilket innebar att vi i olika lag skulle dekorera tillsammans med allt vi önskade från varuhusets butiker. Jag, Sofia, Tina och Weronica stylade tillsammans med den vackraste Rodebjerklänningen – den blå som hänger i bakgrunden, och en riktigt maffig Mulberrybag som jag gärna skulle äga…

Hotel Pigalle10

 Förutom det lätt magiska hotellet, är jag väldigt glad över vår lunch på Sjömagasinet, bra prat med olika nya människor och en föreläsning med Washologi som berättade inspirerande om sina miljövänliga tvättprodukter. Tyvärr var jag tvungen att rusa till förskolan mitt i Peder Lamms föreläsning om Göteborgs auktionsverk.

Men Tack, tack snälla säger jag till arrangörerna, sponsorerna  och extramycket till Hotell Pigalle.

En reaktion till “Bloggforum och Hotell Pigalle.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s