Från stan.

COS

Jag avslutade dagen med att vinka av mina barn vid tåget, och sen slinka in på COS och köpa en tröja för mammas pengar. Och bästa naturgodiset från saluhallen. Krämen och nagellacket är två favoriter jag fått från vänner. Nu tänker jag vrida upp volymen, göra  mig i ordning och åka till stan för ett glas vin med min vän Lo. Fint så. Och hoppas du får den bästa av fredagar.

En reaktion till “Från stan.

  1. Åh vad jag längtar efter en sådan dag även om tiden med spädbarn har sin charm den med 🙂 Hoppas att du även hade en bra kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s