Om färg och lite annat.

fargprover1

Är det höst nu alltså? Jag stoppade i alla fall varsin mössa i barnens väska på morgonen och drog höstjackan om axlarna när jag gick för att köpa lunch. Gick förbi färgaffären på väg hem och hämtade nya färgprover. Jag tänker mycket på hur jag skulle vilja göra barnens rum mer som dom själva önskar. Alltså mer färg! Allra helst rött och rosa. Kanske att jag börjar med någon liten möbel i petunia då… Den dova gråblå drömmer jag själv om.

kopparna

På hyllan står två nya koppar. Den Parisiska med bokstäver i äkta guld och den blåvita för halva reapriset på Indiska. Tycker väldigt mycket om båda. Den guldiga kommer snart upp i butiken tillsammans med helt underbara fat och assietter som jag tror du kommer älska. Och den lilla söta skålen i koppar finns redan där.

indiskamugg2

Ledsen att det blir så mycket jobbprat just nu, men jag lovar dig att det finns en anledning till det. Jag bearbetar mig rakt igenom något sorgligt i livet, och kan inte göra annat än att dyka ner i jobb för att hantera allt. såg ni det vackra blå inlägget häromdan förresten?

Hej, nu ska jag samla ihop det sista innan vi tar fredag.

4 reaktioner till “Om färg och lite annat.

  1. Usch, jag tycker det är så mycket sjukdom och separationer i vår närhet just nu. Hoppas du inte har drabbats av något sådant. Tack för en fantastiskt fin blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s