Ett hej i mellanrummet.

morgonkaffe

Kaffe och ägg var det enda jag kunde skrapa ihop i förmiddags när jag var hemma en kort sväng. Förutom att tvätta lakan och betala räkningar, fick blommorna vatten och lite kärlek men något blogginlägg hann jag inte med…

forgodluckpants

I brevlådan fann jag ett efterlängtat paket.

For good luck.

zetas1

48 timmar i Stockholm med Nina gav mig ny energi. Vad vi gjorde där ska jag berätta när riktiga jobbveckan drar igång men ovanför hänger regntunga rosor i Zetas handelsträdgård. Ett vackert besök för själen.

landet1

Nu sitter jag på tåget tillbaka till landet, Tre dygn från barnen är max vad jag klarar av tror jag. Att sitta på trappan kl 06 på morgonen ihop med ett trassligt morgonhår och sol i ansiktet

landet2

Bara hänga runt i trädgården och ta ett kvällsdopp i sjön när det skymmer. Stor längt på det.

Från och med nästa vecka kommer bloggen att uppdaeras lite mer normalt, fram till dess önskar jag er alla dom bästa av sommardagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s