en klänning och ett minne.

Nanna33 Nanna48 Nanna49

Jag har rensat ut så mycket saker och kläder på sistone och det finaste har jag sålt vidare på instagram. Nu på morgonen mötte jag upp en tjej för att lämna den gröna klänningen. Hon berättade att hon sett bilder på min blogg för flera år sen när jag var gravid och klädd i den klänningen och att hon då alldeles förälskat sig i den och drömt om den sen dess. Och nu blev den alltså hennes. Fint ❤

Jag fick anledning att skynda hem och gräva fram dom gamla bilderna och blev lite nostalgisk över det som var då. Det som är nu. Och tiden där emellan. Det var Kristin Lagerqvist som fotograferade oss i augusti för två år sedan. En hel evighet sen om man jämför det som var då och det som är nu.

Ps. Följ gärna min bloppis på instagram: safintjagvill_bloppis eller bara mig @nannakerstin

6 reaktioner till “en klänning och ett minne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s