Naturen när den är som vackrast.

pionbukett

I mitt kök står en bukett från mina svärföräldrars trädgård och doftar fantastiskt. Om man kunde konservera den precis så här hade jag gjort det direkt. Den hängde på ytterdörren när jag kom hem från jobbet igår och en sådan sak kan göra hela min dag. Tack snälla K som tog omvägen hit.

rebelwalls

I barnens rum hänger ABC for the Spelling bee från Rebel Walls. Jag fick ett litet prov på posten och tyckte att det kunde passa fint med ett slingrigt alfabet vid barnens skrivbord. Här hittar du hela kollektionen Green house. Vackert vackert.

aldrepar

Och i hjärtat dröjer sig gårkvällen kvar då jag fotade ett äldre par i Japanska parken i Botaniska.

Nu ska jag sätta mig och gå igenom resterande hundra bilder, vattna lite på balkongen och försöka hinna med en kaffepaus innan jobbdagen är slut…

En reaktion till “Naturen när den är som vackrast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s