Hello friday.

loppisss2

Jag sprang iväg på lunchen och köpte falafel, men var tvungen att slinka in på två loppisar på vägen. Bra gjort, tänker jag nu, en ljusstake och ett fat rikare.

loppisss

Och det lönar sig att gräva djupt i lådorna, där hittar jag alltid något fint. Tre stycken till lillan hänger nu på tork. Den vänstra hade jag gärna själv burit…  Som linne, klänning, kjol eller vad som helst nästan.

tavelvaggen

Och jag har börjat med väggen. Långsamt. Har så många fina print men kan inte bestämma hur jag vill ha det… Snart packar jag ihop och tar med barn, man och bubbel och grillar på andra sidan älven, men först: finns det någon annan mamma där ute som kan tipsa mig om vad tusan jag ska göra med håret?? Det slitna, spröda som blivit av graviditeter och amning. Sitter ni inne med något supertips blir jag hemskt glad.

Toppenfin helg nu.

 

12 reaktioner till “Hello friday.

 1. Samma här… Med håret alltså. Jag ska klippa topparna nu tänkte jag. Sen har jag köpt en en ekologisk och naturlig hårfärg för att göra något med min färg som förvisso är naturlig, men jag tror och hoppas det kan ge lite glans! 🙂

  1. Färga håret är ju alltid bra.. klippa också. Kanske skulle börja med att boka tid hos frisören 🙂

 2. För ett par månader sen kände jag samma sak. Hade jättetjockt och härligt hår när jag var gravid men sen så hände nåt och jag kände inte igen mitt hår, det var torrt och konstigt plus att jag tappade massor. Så då klippte jag kort. Å mitt hår blev mitt igen. Fast mkt kortare. Men friskt och härligt och tjockt.

  1. Så modigt att klippa kort! Och så snyggt på dem som passar i det. Jag har bara så himla svårt att se mig själv i kort hår.. fast kanske lite mer åt page då… Tack för tips!

 3. Inga tips. Bara pepp:) du är så fin! Både på insidan och utsidan…

  Men jag vet. Det hjälper föga. Dåliga hår-dagar som blir till dåliga-hår-veckor suger…. Jag är själv mitt i en sådan…

  Allt gott | tina

 4. Jag skulle tipsa på klipp, lätt toning och unna dig nån lyxig inpackning och hårolja. Jag älskar Nashi hårolja och Joicos inpackning k-pak revitalux! Båda räcker i evigheter och har definitivt hjälpt mitt hår 🙂

 5. Mitt hårtips är kanske lite av det radikalare slaget… Släng iväg allt vad traditionella hårvårdsprodukter heter och tvätta med bikarbonat, skölj med äppelcidervinäger+vatten. Jag har följt denna tvättprocedur i många månader nu och mitt hår har aldrig mått bättre. Läs mer om du vill på http://www.nopoo.se Kram fina!

 6. Björn Axén har en bra inpackning. Kanske en leave-in balsamspray? För flera år sen när jag behövde reparera mitt hår använde jag en från L’anza. Och Pureology har många fina hårprodukter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s