Samtal med en vän och finaste printet på länge.

annacate

På den här lilla platsen halvt i skugga satt jag igår med en av dom finaste personer jag vet. Hon har en förmåga att lyssna färdigt, även när livet inte är lätt, och det är något jag värdesätter högt hos människor. Hon känner mig inifrån, bortom all yta, och jag älskar att våra samtal som kan rymma precis allt.

@annacate ❤

pion

 På vägen därifrån plockade jag med mig en pion från deras trädgård och visst får det gärna blomma precis överallt just nu?

märtaprint styling 1200x797

Vi har fått in nya print i shopen av begåvade Märta Hansson. Helt underbara. Den ovan på bilden heter Midsommar i Malmö och originalet är målat i akvarell, tryckt i hundra limiterade exemplar. Vi är väldigt glada över att vara första butik som säljer dessa fina.

2 reaktioner till “Samtal med en vän och finaste printet på länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s