Några tankar, länkar och tack.

svenssons

Jag fick ett mail häromdagen med frågan om jag ville skriva ett inlägg för ett företag och få några hundralappar att handla för i deras egen butik. Den typen av mail landar i mailkorgen ibland och jag försöker tänka att dom kanske inte vet bättre ännu. Men efter att Trendenserfrida på Bloggforum hade visat siffror där man jämförde inredningsmagasinens prenumeranter mot olika bloggares unika besökare per månad så blir man ju lite irriterad. En annons i en tidning kostar runt 100 000 kronor medans en bloggare förväntas göra reklam i princip gratis.

klover

Då lyfter jag hellre fram det som jag genuint tycker om och länkar vidare till det som gör mig glad eller inspirerar mig. Som ett par fina ting jag fick med mig från Bloggforum och sponsorer som gjorde vår träff möjlig. Ljusstaken av Maria Berntsen/Holmegaard flyttar fram och tillbaka mellan borden här hemma och jag tycker väldigt mycket om den, liksom min hamam handduk från Lou & Friends som ligger runt mina axlar om kvällarna, lite för fin för stranden ännu. Svenssons i Lammhult var en av huvudsponsorerna för bloggträffen och deras kundmagasin är en ren lyx att bläddra i till frukostteet…

kontinentalfrukost

Solen börjar nå min balkong nu och jag äter nån slags kontinentalfrukost idag. I helgen ska jag nog ta med min lilla familj till Scandic rubinen på en riktigt god hotellfrukost. Även dom var huvudsponsorer och lät oss bo och nätverka i deras vackra nyrenoverade lokaler.  Tusen tack ❤

I dag försöker jag samla i hop mig själv lite, går i genom anteckningar och tänker mycket på vad jag skulle vilja utveckla och lära mig framöver. Men allra först blir det en kort kaffepaus hos en kär vän.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s