Morgon med little dragon.

drwesterlundJag fick med mig ett Dr Westerlundskott från Christine igår, och en  pytteliten mynta har också slagit rot i glaset. Vi får se vad det blir tillslut men doften nu är i alla fall underbar. Skärbrädan fick mina föräldrar i förlovningsgåva på 60-talet, och nu fick jag den av dom i present. Kärlek ❤

christinechristine2

Här är hon. Önskar att jag också kunde stå sådär avslappnad framför kameran. Vi har spenderat ganska mycket tid ihop på sistone Christine, kameran, Nina och jag. Himla fint team att jobba tillsammans med.

apelsincitronsaft

Idag kom råsaftcentrifugen fram igen. Apelsin, tre äpplen, citron och ingefära skakade liv i mig tillslut och morgonens soundtrack är Little dragon, just nu Little man. Nu ska jag iväg på lite jobb med Sara och i eftermiddag kommer en mycket fin bloggvän och hälsar på, Tina på Peppar och vanilj.

En fin dag önskar jag dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s