Födelsedagsfirande.

 

 

terassen

tarta

rabarber

fodelsedag5

LL- vildablommor

adrianochjonnaterassen2

I veckan som gick fyllde jag 35. Vi har suttit på den bästa terrassen jag vet och druckit vin med goda vänner, jag har smält rabarber i ugnen till en tårta och min bror svingade lillasyster i luften på kalaset. Jag har plockat mycket blommor den här veckan och liljekonvaljerna kom med mina svärföräldrar och sprider den godaste doften i köket. Till pappan sa jag att han kunde köpa något på Artilleriet, vad som helst nästan, men istället köpte han en blus, halsband och ett par skor. Spot on och då blir man ju väldigt glad förstås. Ska visa sen.

Jag känner mig så sanslöst mycket efter i bloggandet just nu. Massor av uppslag och bilder som blivit liggandes i sina mappar och ganska mycket vardag som kom emellan. Jag har inte ens skrivit om bloggforum2014 ännu och nu känns det nästan lite väl sent väl? Men Krickelin skrev om det så bra, med massor av fina bilder, så kika där. Själv kommer jag säkert återkomma till det på olika sätt framöver. Och till Frida och Hélene som fixade allt helt fantastiskt vill jag bara säga varmt tack för att jag fick komma.

Hoppas du som tittar in hos mig har sköna dagar.

 

2 reaktioner till “Födelsedagsfirande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s