Kom på Basar på Lördag.

Basar-instagram-maj-2014zizustadtbasarzizustadtbasar2 kaninregnbasar2

Jag har ju helt glömt att bjuda in er till BASAR på lördag! Jag kommer att stå tillsammans med Nina och sälja både utvalda finheter från Le kiosk och mina Zizustadt. Sen är det ju en hel rad med andra duktiga personer där som säljer massa fint. Jag lyckades av någon anledning inte lägga in vår Basar-poster här på bloggen, bara en instagram version. Men gå gärna in på basarens tumblr för att se vilka som är med och allt fint som säljs och vi blir jätteglada om du kommer fram och  säger hej till oss på lördag… Välkommen!

3 reaktioner till “Kom på Basar på Lördag.

  1. Jag får säga hej på håll tyvärr… men lycka till och hoppas lördagen blir precis så lyckad som ni hoppas och vill. Och lite till 🙂

  2. Idag är en sån dag som jag är väldigt ledsen att jag inte bor närmare Göteborg. Så mycket fint som figurerat runt i mitt instagramflöde från Basar idag… Hoppas du hade en lyckad dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s