min lördag.

rabarberpaj

rabarberpaj2pantone

Jag sitter med ett glas Cava som pappan lämnade i kylen innan han åkte till landet. Rabarberpajen bakade vi tillsammans på morgonen av rabarber jag fick med mig igår från en kär väns trädgård. Jag har haft en fantastisk dag med dom finaste små personligheterna jag känner. Vi har klappat alldeles nyfödda getter på barnens zoo, doppat tårna i bäckar och grillat med min lillebror i slottskogen.

Nu när dom sover plockar jag fram min dagbok. Har lovat mig själv att bli bättre på att skriva igen. Och färgproverna som kom igår. De ger mig lyckorus och pirr innanför huden, för det är så fantastiskt kul att jobba med Sara och det är inte jättelångt kvar till vi har ett resultat av vårt gemensamma jobb.

Men nu, nu ska jag bara lägga mig ner och hinna läsa lite också innan ögonlocken faller igen.

5 reaktioner till “min lördag.

  1. Ja det var fint och ljuvligt gott!
   Nu får jag titta in hos dig, spännande med nya bloggar och att veta vem som läser här. Kram

 1. ouf så länge sen jag var här… 😦
  fint att vara tillbaka!
  jag har ätit rabarberpaj varje dag sen jag kom till sverige! en annan toppenkombo är rabarbersaft med prosecco! mmmm
  kramar till dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s