Tiden nu och tidigare idag.

blomster

På väg hem från förskolan klappar jag lillasysters varma panna och vi plockar små blomster av olika slag. Dom allra vackraste, och blöta av dagg. Tänker att tiden NU kan vara den bästa på året. Det har liksom knappt börjat och är en oändlighet kvar.

blomster2

Sen går det ändå alldeles för fort. blomster3

Medan hon fortsätter sova i hallen plockar jag fram kameran och kokar morgonkaffet. Sätter blommor i glas.

blomster4

 Jag har visitkort nu och plötsligt känner jag mig som en större del av Le kiosk. Fint och stort.

skålar Anna Walde 1200x797

Vi har äntligen fått in Anna Waldes vackra skål i keramik Till smycken, flingsalt, små hemligheter eller vad smått som helst.

Även jag har spenderat söndag-måndag på Bloggforum2014 som anordnades helt perfekt av Trendenser. Jag kom hem med en hjärna helt full av inspiration, tacksamhet och lärdomar, och  till ett sjukt barn. Så när jag har samlat ihop intrycken och kollat igenom kameran ska jag absolut berätta mer.

Fin kväll nu.

2 reaktioner till “Tiden nu och tidigare idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s