Ett år av frukostar…

sondagen

Igår när jag hade dukat fram frukosten kom jag att tänka på alla frukostar jag har sparat i fotomappar på datorn.  Jag vet inte vad som är så speciellt med just frukosten, men jag blir nästan alltid sugen på att ta fram kameran. Här kommer en hel drös med frukostbilder från senaste året…

frukost

blandning2

frukost2

fredags frukost 005

morsdag

kaviar

brod

kanal

frukostochkvall

rasaft

jos

blomglas

Mycket blommor råsaft smoothies gott bröd te kaffe och blommiga koppar med andra ord. Skön start på dagen liksom.

Ni har väl inte missat Tant Johannas och Hanna Stefanssons nya projekt Frukostfolket? Ska bli jättespännande att höra mer om det tycker jag…

Fin dag nu.

Och ps. Det verkar vara något knasigt med kommentarerna så jag har inte kunnat svara på de senaste frågorna om Paris. Om det inte löser sig snart så plockar jag upp och svarar på dem i ett nytt inlägg, ok? Hej hej!

4 reaktioner till “Ett år av frukostar…

  1. Var har du köpt din linneduk/linnetyg? 🙂 är så perfekt färg!!

    Älskar att läsa dina inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s