En lite drömmig fredag.

minne minne3minne6

Min fredag började men en alldeles för hård madrass att sova på. Typiskt mig att göra mig av med en säng, köpa en annan och göra mig av med den med, köpa en bäddasoffa och göra mig av med den också för att plötsligt inte ha varken det ena eller det andra. Vi är alltså på jakt efter en ny säng nu.

Efter att med noggrann planering lyckas få ordning både mig själv och barnen i tid, började min dag med ett glas champagne och två koppar kaffe till modevisning på Åhléns. Dessa tvära kast mellan småbarnsliv och mingel är ibland lite överväldigande för mig.

Nu sitter jag helt igentäppt och dricker både resorb och ipren och kaffe och drömmer om att sitta på Saras terrass, 60 kvadratmeter är den med utsikt mot hamnen och hela vackra Göteborg…. Lyx. Sara har förresten en blogg nu och jag skrattade åt hennes beskrivning av sig själv, för den är ju så lik mig.

Här finner ni den: Pioner och passepartout

Mitt fredagstips är de småblommiga klänningarna på KappAhl. Jag köpte den blå först men var tvungen att köpa en till. 59 kr är ett riktigt fyndpris eller hur? Finns till storlek 86.

Ha en fin fredag nu!

En reaktion till “En lite drömmig fredag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s