Min vän Sarahelena.

Sara sara2 sara3

Idag har jag varit på frukostmöte hemma hos Sara. En så himla fin och härlig person som jag lärt känna genom denna speciella värld av sociala medier. Vi hittade varandra via Instagram någon gång ganska nyss. Efter att ha fikat en gång tillsammans med våra barn, som är i samma ålder, kändes hon som den mest självklara att be om hjälp när jag blev inbjuden till Elle Decoration Swedish Design Awards galan.

Sara är modedesigner och har en garderob som är smockfull med vackra klänningar, och fast vi knappt kände varandra fick jag packa med mig precis vad jag ville till Stockholm. Fem klänningar, vintagesmycken, guldjacka, väska och två par skor…så himla snällt ❤ Och så häftigt att saker och ting kan kännas så enkelt och självklart med vissa människor.

Nu har vi jobbat tillsammans med ett gemensamt projekt sen Mars. Det får nog vara hemligt ett litet tag till, men lovar att visa när vi kommit lite längre. Inom kort kommer Sara att starta en blogg som jag ser fram emot att läsa och på instagram heter hon @pionerochpassepartout och jag heter ju @nannakerstin där om ni vill följa.

8 reaktioner till “Min vän Sarahelena.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s