Nina, Palle, Maj och Lykke…

Nina2

Frukostmöten med Nina (Le kiosk) är alltid inspirerande till tusen. Så glad att få jobba med henne! Igår gassade solen när vi satt på Da matteo och pratade jobb och Paris. Nina skrev för några år sedan boken Pulpo Paris Fashion Shopping Guide, med alltifrån tips på finaste modebutiker, kosmetik och barnkläder, till hotell, caféer och restauranger. Bästa personen att förhöra sig om Paris alltså.

p

Idag försökte jag vara en sån där mamma som kan vispa ihop pannkakssmet bara så där. Det var nog första gången och kanske sista, för allt jag gjorde blev åt skogen fel enligt både mig själv och barnen.  Tillslut fick jag i alla fall ihop en pannkaka som dög och Palle blev på gott humör igen.

maj2

Och Maj som är min månad. Snart 35… När hände Du och vad hände med all tid? Det går så rasande fort just nu och jag står med ett stort beslut att fatta. Jag vrider och vänder på det och måste nog boka möte med min mamma snart.

Och Lykke Li… Hon är med mig hela tiden, hjälp vad bra hennes nya skiva är ❤

3 reaktioner till “Nina, Palle, Maj och Lykke…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s