Vi plockade hjärtan på tråd.

heart2

Så mycket fint ni skrev efter gårdagens inlägg. Jag blir lite rosig om kinderna och otroligt glad och varm i hjärtat. Jag vill bara säga till alla som läser att det är självklart inte så att man ska känna sig tvungen att säga något, men att jag blir hemskt glad. Och jag har absolut inga tankar på att sluta blogga, som någon trodde. Nej, nej, jag älskar den här formen att uttrycka mig.

Tack  ❤

Och ett knippe hjärtan till er allihop och hoppas ni får fina lediga dagar.

9 reaktioner till “Vi plockade hjärtan på tråd.

    1. Ja men visst gör man? Finns så otroligt mycket fint.. och så tänker jag ofta när jag ser tex en snöflinga, hur hände det här liksom? :)fin vecka nu! Kram

      1. Eller ja, beror på vad du menar alltså 🙂 tänkte att du menade hjärtan på tråd och det håller jag men om….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s