Nu drar vi till Paris Mon chéri.

innanparis

Jag slank in i en Ekobutik på vägen hem från revisorn och köpte med mig lite till lunch. Allt smakar så himla mycket bättre på alla vis.

innanparis2

Ungefär så här hade jag tänkte mig Paris. Tunna klänningar. Somrigt nagellack. Blommig parfym. Kärleksroman. Några dagar att strosa runt med min kärlek vid sidan och bara göra vad som faller oss in. Picknick i nån park, långa promenader i hemliga små kvarter och parker, uteserveringar och…

innanparis3

Nu vill jag packa med mig sommaren som kom på besök hos oss. För när jag läser om Parisvädret ser jag inte en endaste gul prick på väderkartan. Grått och ett stort regnmoln över hela Paris just precis de dagarna vi är där. Typisk känns det och jag ska erkänna att det gör mig ledsen. Det kalla och regniga gör mig så taggig inombords och jag funkar så mycket bättre på alla plan när det blir ljusare.

innanparis4

Men det känns lite orättvist att sura när man ska till Paris. Regnjackan är packad och så hoppas vi att dom har fel. Och här hemma fortsätter ju vårsommaren och det här är mina favoritblommor… Jag kan verkligen förstå dom som har egen trädgård och som inte vill åka i från den när allting slår ut från dag till dag.

innanparis5

Idag ska jag pussa barnen extra mycket och stanna i kramen länge för åh vad jag kommer sakna dem när vi är borta.

Hej Hej vi ses snart!

3 reaktioner till “Nu drar vi till Paris Mon chéri.

  1. Ha en jättehärlig Parisresa! Jag var där över påsken och det var jättehärligt. Kan trösta dig med att SMHI påstod att det skulle vara 13 grader och regn men det var ca 17 grader och moln/soligt när vi var där.

  2. Vad får du tag i syréner nu, går det att köpa i blomsterbutiker? Önskar er finfina dagar i Paris. Vi var där förra våren som var rekordkall och vi fick ha på oss klart mer kläder än vi tänkt men vet du vad – stan var helt underbar ändå! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s