Några dagar.

pask

Jag vet inte vad det är, men jag hittar inte riktigt inspirationen just nu. Kanske är det ledigheten som behövs. Tur att påsken kom just nu så att vi kan åka iväg lite tillsammans och släppa allt det andra. Häromdagen åt jag i alla fall frukost hos Nina och planerade för framtiden.

pask2

Och igår gassade solen in i mitt kök med jag vispade ihop efterrätten till mitt inspirationsinlägg.

LL-efterrätt 3

Syrenkvisten förföljer mig vart jag än går känns det som. Kan inte sluta tycka att den är vansinnigt vacker och doften är ljuvlig och duken kommer från min mormor.

efterratt

  • Johanna kom förbi igår på lunchen i en underbar kimono, och till kaffet åt vi så klart upp den här…

stokigt

Ingenting är på rätt plats just nu och jag längtar efter lite mer ordning. Men storebror har fått en ny säng, och lillasysters spjälsäng ska ut. Om du behöver just en sådan och bor i Göteborg, maila mig! safintjagvill@gmail.com. Och maila gärna om du har ett köksbord över att sälja. Ett fint i trä, runt eller ovalt, eller rektangulärt. Vi säger så för idag tycker jag så ses vi efter påsk

Den skönaste ledighet önskar jag dig nu ❤

4 reaktioner till “Några dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s