Om lampor och hemmakontor.

skrivbordsplatsskrivbordsplatsen4lampa

Den här dagen rusade iväg fortare än jag kunde ana och det känns som om jag inte har gjort nånting alls. Jag fastnade med några fakturor och med kaffet i handen monterade jag upp chestnut i vardagrummet.

Jag kan vara väldigt spontan här hemma. Köper, säljer, flyttar och ändrar. Men när det kommer till lampor står jag ofta som ett frågetecken och det kan ta mig flera år att komma på vad jag vill ha. Som taklampan här. Den har jag tänkt på i evigheter så nu när den faktiskt finns på min arbetsplats kunde jag  lika gärna låna den och prova lite.

Lampfoten i mässing hittade vi på loppis häromdagen för en tjuga, och äntligen fick fågeln en riktig plats som kändes rätt på en gång.

Mitt i mitt skrivbordsfixande så lanserar Lovely Life en egen youtube kanal! Har ni sett? Just idag om hemmakontor. Oj så himla fint och inspirerande. Precis såna där fina korta guider som ger massor av inspiration. Lova mig att ni tittar in…

Men nu måste jag plocka ihop mig lite, solen skiner och jag önskar dig en fin måndag.

Hej hej!

6 reaktioner till “Om lampor och hemmakontor.

  1. Jag undrade också vart den där fågeln kommer ifrån! Har en lampfot utan skärm, och ljuset blir så himla trist från lampan som sitter i. Men så såg jag att Mackapär skrivit att den var från designtorget, visst var det så?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s