Bland syrén och lavendeldoft.

skepp

När man är ensam hemma en lördag kan man ha lavendelljus tänt extra länge och man kan ta ett tidigt eftermiddagsglas medan man lyssnar högt på Nina och äter citronkolor. Skeppet kom med posten en dag för ett tag sedan, från fina bästa Ulrika, rakt från hennes printshop. Jag som ju sa att jag inte gillar det där med text… men den här är bara så fin.

skepp2

Medan pappa och barn är borta ska jag fylla den här. För något år sedan var det han och jag som gjorde det en tidig morgon. Tänk så liten han var då…  tidigare idag stod vi tillsammans och förundrades över mormor och morfars finporslin. Åh vad vackert! Sa han när jag lät honom öppna skåpdörren. Det är min lilla kille det som uppskattar blommigt porslin och säger saker som ”vilket fint linne du har mamma…” när man kommer upp nyvaken i sovlinne.

skepp3

Som alltid när jag tycker om något vill jag ha det jämt och överallt. Som min syrénkvist som har en helt underbar färg och doftar försommar så man blir alldeles lycklig. Tack snälla vår för att du kom tillslut.

Innan jag tar tag i hyllan har jag två tips: Vi har 10% i kiosken t. o. m Söndag! Rabattkoden är: PÅSKÄGG. Och ikväll kommer Nina Persson till Pluras kök Sicilien, så det blir min kvällsplan.

Ha en fin lördag nu!

8 reaktioner till “Bland syrén och lavendeldoft.

 1. Alltså, syrener! Så sjukt, då känns det som vår på riktigt, vågar knappt tro det. Och tack för Nina-tipset, jag är ju kass att lyssna in mig på ny musik men klickade precis igång och det är ju fantastiskt. Hoppas du får en skön lördagkväll!

 2. Vad fin färgen blev på väggarna!
  Jag är också själv hemma ikväll utan man, barn och hund så ska njuta av tystnaden jag också.

  Fin lördagskväll till dig!

  1. Tack! Vi är jättenöjda. så skönt när målandet är klart. Hoppas du fick en bra och skön lördagkväll:) kram

 3. hej fina du,
  det var så länge sen….god söndag på dig!
  vackert här. våren är på gång. jag letar efter dig på instagram men vet inte vad du heter där?

  kramar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s