Fredag i köket.

elefant2 elefant3 elefant5

Jag firar min fredag med syrener och kvistrosor, kaffe och kanelbulle. köket är färdigmålat och jag är så himla glad över att äntligen vara av med vårt fula överskåp, vet inte om jag nånsin visat? Där hänger i stället min nya printkärlek J´aime donc je suis. Jag har varit ganska mätt på nya print, ganska länge, men den här…. jag som inte ens brukar gilla prints med text.  Om du är sugen på en likadan får du nog skynda dig för den är endast tryckt i sju numrerade ex!

Veckans blogginlägg hittar du här. Krickelin har varit min bloggfavorit genom alla tider. Det är en sån perfekt mix av det vackra, coola, sorgliga, tankeväckande och inspirerande som attan.

Ikväll sover vi sista natten borta. Hela veckan har vi bott någon annanstans och det har varit bra för mig. Nyttigt att landa i en annan soffa om kvällarna, där inga måsten finns. Att känna att det faktiskt inte spelar någon som helst roll när barnen somnar, utan bara här och nu räknas, lukta i deras hår och se på Alfons ihop. Mysigt.

Hoppas att du får en fin fredag och helg nu ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s