Torsdag och färg.

stok2

Det blir lite korta hej på bloggen just nu för det är helt klart lite mycket på en gång med ett upp och ner vänt hem, möten och deadlines.

soffa

Men jag har hittat en liten lugn plats att sitta och jobba på, och som vanligt tar jag blomman med mig.

alvfors

Det är mycket färg i mitt huvud just nu. Jag tänker på i vilken färg jag vill måla blocketbyrån  i barnens rum. Det blir nog Älvfors, den i mitten till vänster. Och jag bläddrar i operans abonnemangkatalog, för att den är så himla fin, och för att vi fick opera i julklapp.

Och ps. Angående färg! Den grålila färgen i barnens rum har jag fått en del frågor om. Koden är: NCS 3005-Y84R

2 reaktioner till “Torsdag och färg.

  1. Å.. letar du efter en superfin grå som är lite åt det varma hållet men ändå inte? Som känns mjuk i tonen? Kolla in kulören Sober från Jotun. Har den på bilden i bloggen.. någonstans under vardagsrum. Kan vara värt en titt innan du bestämmer dig 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s