Min nya klänning och lite annat.

 dress

Det är fredag och min klänning är ny. Tack annacate för tipset och tack för nagellacket 0ch allt skönt prat.

hej!

Hej! Kreativa hem till kaffet och jag unnar mig både lakritsmacaron och mörk choklad. Det är ju ändå fredag. Och där är hon ju också med min fina vän annacate och vilken proppfull bok av inspiration sen.

parfymen

Parfymen är också ny och ikväll ska vi bort, bara pappan och jag. I garderoben i hallen finns en nyckel till någon annans lägenhet och jag ser fram emot att sova en hel natt och slippa bli väckt halv 5.

witte

Men just nu är huvudet tungt och jag kurerar mig med stora koppar kaffe och mycket vatten. I Femina har duktiga Daniella Witte gjort ett fint inspirationsreportage med mycket gröna växter och min Zizustadt. Väldigt glad för det är jag!

Det allra finaste med den här dagen ska bli att få se storebror prova sin nya cykel sen. Innan barnen hade jag aldrig kunnat ana hur den känslan känns, att hänga med och uppleva barnens förväntningar, glädje och lyckorus. Det bästa som finns.

Fin fredag och helg önskar jag alla som läser här.

Ps. Från Weekday är klänningen.

5 reaktioner till “Min nya klänning och lite annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s