Om en kofta, färg och några länkar.

efterkalas

I barnens rum hänger pom-poms kvar efter ett jobb jag gjorde i veckan och lite kalaskänsla kan det få vara några dagar till tycker jag. Lillasysters kofta är den mjukaste och skönaste och en riktig favorit här. Den finns att köpa hos Medveten mini, och det är ju faktiskt jag som tagit bilden där i shopen! Oj vad liten hon var då…

serenditypity

Gårdagens frukost och morgonjobb. Har ni sett en så vacker färg på anemoner förut? Och den grå skrivboken har jag skrivit om förr… bladen är gjorda av sten och är underbara att skriva på. Och så himla fin är den också tycker jag. Hos Le kiosk så klart.

efterkalaset2

Den här morgonen funderar jag mest på färg. Bara färgproverna är helt underbara och jag kan tänka mig nästan allihop. Är det någon som har provat att måla med kalklitir?

kalklitir

Solen sken in medan jag fotade och Miriam Bryant spelas om och om igen. Kaffet är starkt och mycket. Det måste få vara så med en unge som vaknar 4:22…

kalklitir2

Nu tar vi fredag tycker jag! Hoppas att din blir precis som du önskar ❤

Och ps. Tusen tack tack tack till Er som tipsat om Paris! Jag sparar allt i min lilla blommiga bok. Till dig som undrade varifrån boken kommer. Rifle Paper Company är det som gjort den, köpt hos Mokkasin.

2 reaktioner till “Om en kofta, färg och några länkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s