Det blev en annan dag.

vabb

Alldeles precis när jag har hällt upp kaffet och ska ta tag i dagens jobb, då ringer förskolan och säger att ett av barnen har kräkts. Just typiskt och jag erkänner att jag blir lite gråtfärdig då. Det är ju liksom något hela tiden.

vabben

Men båda ville gärna ha smoothie när dom kom hem och ingen verkar speciellt sjuk alls. Så vi pysslar och ser film och steker fiskpinnar och jag försöker bocka av små saker från jobblistan där emellan. Och ikväll hoppas jag att min fina nyfunna vän vågar komma hit ändå för i kylen ligger en flaska bubbel och inom mig finns fortfarande hur många ord och meningar som helst som behöver komma ut.

smooth

Vi gjorde enligt det här receptet.

Du har väl inte missat att jag skriver under fliken inspiration varje onsdag? Jag får så märkbart mycket mindre kommentarer sen jag flyttade bloggen, så jag ofta undrar om det är något fel. Eller om ni helt enkelt inte gillar. Eller om det är för krångligt på något vis. Berätta gärna! Jag blir lätt osäker när det är så tyst.

18 reaktioner till “Det blev en annan dag.

 1. Nej, var inte bekymrad – inget är krångligt och din blogg är precis lika vacker, inspirerande och ljuvlig som förut.

  Kram på dig!

  Sofia

  1. åh tur… vill att folk ska känna att jag är samma även om jag befinner mig i ett större sammanhang

 2. Kommer på mig själv att jag nog inte lämnat en hälsning en enda gång sen du flyttade, när du frågar. Så jag gör det nu! Är här inne och läser nästan varje dag. Fina du. 🙂

  Hoppas de små kryar på sig snart! Kram //Petra

  1. Det pendlar ju det där.. ibland kommenterar jag mer och ibland mindre. så jag vet ju hur det är 🙂 inte meningen att tjata mig till kommentarer, men feedback är ju såklart väldigt välkommet. Kram!

 3. Jag är också dålig på att kommentera numera, trots att jag är inne och läser varje dag. Ska bättra mig 🙂

  Trevlig fredag till dig Nanna!

 4. Jag tycker om de fantastiskt fina och inspirerande bilderna, men också att du beskriver att livet ibland kan vara känslosamt och en smula kaotiskt under ytan. Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s