Lite mix en måndag.

skrivbord

Efter senaste veckornas sjukdomar är jag så väldigt sugen på att jobba. Längtar efter mitt skrivbord, tapetjobb och tyget som ska bli något fint imorgon. Att ta en kaffe däremellan och förmedla ord.

skriv

I vardagsrummet står mitt skåp och svämmar över i väntan på en ny dörr. Jag försöker övertala min man om att vi behöver Fabrikör från IKEA, men han är tveksam.

tapetskaptapeter

Vet du, att om man gräver riktigt djupt i lådorna på stans tråkigaste loppis så kan man hitta både finaste byxdressen och blommiga jeans från Zara baby för en tia. Bästa tipset.

byxdresszara

Jag har så många ord jag vill säga idag och jag undrar om du brukar göra Mindfulnessövningar? Fick tips om en App…. men nu hinner jag inte skriva om det alls för tiden rann iväg och barn ska hämtas. Men en annan dag.

Hej Måndag!

2 reaktioner till “Lite mix en måndag.

  1. Jag kan varmt rekommendera en bok: Lycka nu – en praktisk guide i mindfulness av Titti Holmer. Avskräckande titel, jag vet, men fantastiskt innehåll! Det känns som att du kanske behöver den, precis som jag. En klokbok, läs! 35 pix på Adlibris. Appen är också bra 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s