Jag drömmer om kalkfärger och våren.

vabb

Idag är det lillasyster och jag som är hemma igen. Så synd om dom små att behöva bli sjuka så ofta på vinterhalvåret, men så tappra dom är, tänker jag.

prints

På köksbordet ligger en hög med finheter som ska hitta en plats här hemma sen. Jag har hur mycket som helst just nu.  Sedan mitt ryck innan jul, då jag plockade ner precis allt, står högar med tavlor staplade längs väggarna och vi håller som bäst på att föröka välja väggfärger. Kalklitir, jag tror faktiskt att det får bli det i vardagsrummet. Vilken nyans vet jag inte ännu.

1

Idag är det deppigt grått utanför, men en annan dag fångade jag honom när han ritade i solskenet. En läsare undrade varifrån barnens kläder med droppmönster kommer. Dom kommer från finaste Gabriella i Göteborg, med märket Anive for the minors. En klar favorit hos oss.

Fin måndag nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s