Om kristallen runt min hals.

brod

 Dom bästa mornarna är dom när han har bakat bröd. Idag fanns det kvar från igår och det var bra det med.

frukt

   Jag vaknade med en klump i magen och stoppade allt grönt jag kunde hitta i råsaftcentrifugen.

k

Närmast hjärtat hänger Fair rose necklace. Hjärtats sten som helar och läker där det behövs. Och det behövs.

kristall4

Den följde med mig från Varberg förra helgen tillsammans med Nordic winds. Ouppackad än eftersom det känns orättvist att packa upp den när det är så stökigt hemma, men snart.

uppdukat

Idag känns min hjärna rörig och en lista att bocka av känns som det enda rätta. Hoppas att din fredag och helg blir riktigt fin. Själv ska jag ta tag i diskberget och köpa blommor, laga pizzette och ta ett glas vin sen.

6 reaktioner till “Om kristallen runt min hals.

  1. Lyxigt med en man som bakar åt familjen. Stort gilla på den 🙂 Och du vad fin rosenskäran var på dig. Det är inte alla dagar jag tycker stenen passar mina kläder (på kontoret och så…) men jag bär den alltid innanför tröjan. Den eller ametisten. Kram nu och ha en bra helg. Och du, inlägget innan. Fasen vad fint !!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s