En evighet sedan.

husohem

husohem2

husohem3

Bilder lånade från Lina Östlings blogg

Jag har funderat fram och tillbaka på om jag ville säga något om det här på bloggen eller inte. Men när jag ser att folk skriver om det på instagram och smsar om det… ja, äsch, då kan jag lika gärna säga något.

Det var ju för en hel evighet sedan dom var här och fotograferade vårt hem. November 2012. Lillasyster var sju veckor, jag hade inte kommit ur bubblan av att plötsligt vara mamma till två, fortfarande svullen efter graviditet. Och sedan dess har vi hunnit ändra alla rum, flytta om, tapetsera, måla, barnen har fått vårt och vi bor i hallen. Jonna springer numer runt och säger ”min mamma” bestämt, och går på förskola och allt. Och Palle är inte längre den lilla 2-åring han var då, utan kan säga klokheter och föra långa samtal om nästan vad som helst…

Så lite inaktuellt känns det faktiskt. Men jo. Nu finns alltså vårt (gamla) hem att betrakta i Hus & hem för den som vill.

4 reaktioner till “En evighet sedan.

 1. Du skriver alltid så fint! Och erat hem var så fint då med, fullkomligt älskar din stil. Måste bara fråga om ni målat sängbordet själva? Har du kvar färgkoden isf?
  Allt gott!

  1. Elin! Tyvärr har jag ingen färgkod… har ärvt bordet från min mormor och det är verkligen en favorit här.. min syster fick en underbar byrå som hör till och min andra syster ett likadant sängbord. Hade gärna haft alltihop! 🙂

   Och jag blir så glad när det jag skriver uppskattas… att det inte bara är bilderna som räknas.

   Kram!

 2. Förstår att du vill ha alla, vilket otroligt fint arv! Ja, både texterna och bilderna skapar sån känsla. Det är verkligen fint, och hur du delar med dig av både det tunga och det härliga utan att vara för privat. Dina texter blir nästan som dikter. Tack för en superfin blogg, full med inspiration! (har själv en bebis på 7v nu, första barnet, känner inte att jag hittat ur bubblan riktigt än heller) Allt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s