Om mig.

paket2fkilfolk4m6födelsedag9Pallemåndagsmess2jonnapeaceNanna

 Jag vet inte vilka ni är som läser om mitt. Om ni som följde mig förut finns med mig även här? Och kanske några nya som kommit till. Men jag tänkte i alla fall att jag borde presentera mig på något sätt. I en ström av bilder som nog är ganska så mycket jag…

Jag älskar att duka upp. Plocka fram dukar och porslin och kombinera ihop med något vackert man kan äta. Jag har svårt för att sluta fotografera morgonens kaffe och jag är väldigt förtjust i birdviews. Täta buketter med favoritblommor kan göra min dag och jag älskar att göra fina paket med småblommiga papper och något personligt inuti.

Jag är lite klumpig av mig och det händer rätt ofta att jag tappar saker. Jag har kort stubin och lätt för att gråta och ibland när jag känner mig vass och taggig inombords så skriver jag om det här.

Jag har två barn som är det finaste jag har. Jag säljer kartan Zizustadt som är en underbar historia från min pappa. Jag längtar alltid efter hav, klippor och vind i håret och älskar helgfrukostar när det finns tid.

Jag funderar mycket över mitt mammaskap. Har ofta flera processer i gång samtidigt och ser tillvaron i bilder jag vill skapa. Jag älskar ord och meningar och sparar favoriter i små anteckningsböcker. Jag strävar efter att det jag gör ska bli perfekt, fast egentligen gillar jag när saker och ting är just inte alls perfekt.

*

Tack Amelia och Johanna för att jag får vara här på Lovely Life bland så många andra fina och inspirerande personer.

11 reaktioner till “Om mig.

  1. Hej! Är en av de dom hittade dig här förrut och följde med dig här ifrån och nu tillbaka:).

    Ville bara säga att jag känner igen mig otroligt i beskrivningen du gav av dig själv. Fint med alla delar av dig. 🙂

    Tack för en fin blogg att få läsa!

    /A

    1. Tack! Roligt att höra att du följde med mig då, liksom nu… och att du tycker om. Det gör mig glad ❤

  2. Sååå fint Nanna! Som alltid. Verkligen extra uppiggande för mig att se dina vackra foton då jag ligger i sjuksängen med feber. Ha en fin dag! Stor kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s