Idag.

soppa skrivbord paj

Dagarna börjar runt 04  just nu. Vi ligger i soffan med öppet fönster och ser Lotta på Bråkmakargatan. På måndagar har jag alltid ett starkt behov av att äta nyttigt igen. Jag bjöd på blomkål och potatissoppa, kokosvatten och bär till lunch.  Alltihop på ett skrynkligt lakan.

Jag pratade med försäkringskassan på förmiddagen och som alltid känns det som om jag fått en käftsmäll när vi lagt på. När man är egen företagare och småbarnsmamma verkar det helt normalt. Jag märker hur starkt kopplat det är till min migrän som kommer smygande precis när vi lagt på. Varje gång.

Men solen letade sig in när jag gjorde mitt sista jobb för Sandberg. Och den lyckan går inte att jämföra med något annat. Det härligaste inlägget idag hittar ni här. Och Chez Wood. Kolla in så förstår ni vad jag menar.

Nu ska jag hämta barn och bjuda morfar på resterna från gårdagens äppelpaj.

hej hej!

2 reaktioner till “Idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s