Om en klänning.

Den här klänningen köpte jag igår.
Jag fastnade för detaljerna. Som gnistrande små knappar i ärmen. Sömmen och
den öppna ryggen.
Det här med bh får man ju fundera över.
Ikväll ska vi på fest, klänningen och jag, och jag minns faktiskt inte när jag var ute senast.
Hoppas att din fredag blir riktigt fin ❤
Ps. Från Zara
Och Ps igen. Vissa av era kommentarer hamnar av någon anledning bara i min mailkorg
men inte här på bloggen. Förstår inte varför det blir så. Vill bara att ni ska veta att det
inte är jag som raderat något eller så.

8 reaktioner till “Om en klänning.

  1. Fin! Jag skulle satsa på en bh som verkligen syns, röd…. Annars finns det bh:ar där man korsar banden på ryggen och knäpper fram, på så sätt går bandet på ryggen en liten bit längre ner och syns då förmodligen inte. //Sanna .

    1. Jag hade faktiskt en helt vanlig bh, men den syntes inte så mycket när klänningen satt precis som den skulle 🙂 och så tänkte jag att äsch om nån ser min bh så är det väl skitsamma då. Jag kollar typ aldrig på Zara för min egen del, men då och då på baby…. men om man tittar noga så har dom en del fint!

  2. Himla fin, väldigt mycket du. Känner även som du…längtan till mer, inga sjukdomar och känna lite flärd. Bara sjukdom sen Ygor åkte plus heltidsjobb på SVT. Hit med lite vår, sol och sköna möten. Hoppas vi ses snart, kram Josefine funderar även jag på kustfolk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s